Mogelijkheden


Interactive Picture

020 - 820.83.56

mail »


contactpagina

 
Onze presentatie-methode is een interactieve weergave van uw product voorzien van een informatie laag. Relevante informatie komt eventueel vanzelf in beeld. Onderdelen kunnen handmatig worden opgezocht door roteren en zoomen, of simpel uit een menu worden geselecteerd. De basis is een reeks foto’s van uw product, hiermee ontstaat een realistische weergave. Er kan ook een renderreeks worden gebruikt uit uw 3D-software.
 
Overzicht eigenschappen
 
Bekijk in 3D
•  
3D Productweergave
Op basis van fotoreeksen wordt er een 3D model gemaakt, dat soepel rondom bekeken kan worden en een diverse aan andere mogelijkheden heeft.
2D presentaties zijn ook mogelijk; waarbij de hierondergenoemde eigenschappen van toepassing blijven.

•  
Werkt overal
Het programma draait cross platform. Het werkt met iedere moderne browser, maar ook standalone en zonder tussenkomst van een appstore (Window, Apple, Ipad, Android). Het programma kan ook offline, onderweg gebruikt worden. Het programma maakt gebruik van de nieuwe standaard HTML5/Javascript structuur.

•  
SmartZoom
Ons programma heeft een unieke zoom-functionaliteit waardoor er een heel gedetailleerde weergave mogelijk is. Met SmartZoom kunt u heel gericht op een willekeurig onderdeel inzoomen. Wanneer uw product groot of zeer gedetailleerd is, blijft met SmartZoom de download tijd zeer beperkt omdat alleen het deel wordt ingeladen dat nodig is.

•  
Meerdere layers
Door de mogelijkheid van het weergeven van verschillende layers kunt u zowel de binnen- als de buitenkant van uw product presenteren.

•  
Hotspots
Uitgebreide productinformatie wordt door middel van oplichtende etiketten (Hotspots) in beeld gebracht. Onderdelen of locaties kunnen ook gevonden worden door middel van deze aanwijzers. Deze hotspots lichten in relevante posities vanzelf op. Deze kunt u aanklikken en vervolgens komt de bijbehorende informatie in beeld. Hotspots kunnen in een menu of index worden opgenomen.


•  
Snel en makkelijk informatie delen
U kunt informatie direct met uw klanten delen door bijvoorbeeld per e-mail een link te sturen, die verwijst naar een hotspot. Uw klant ‘springt’ dan meteen naar het bedoelde onderdeel. Deze links kunnen ook worden opgenomen in een digitale nieuwsbrief of op een website.

•  
Informatie ordenen
Product-onderdelen kunnen worden opgeslagen zoals pagina’s in een website. Met andere woorden; hotspots kunnen worden geordend in een menustructuur en op deze manier van een hiërarchie worden voorzien.

•  
Gebruik reeds ingevoerde data
Bestaande informatie zoals PDF-bestanden en/of informatie van een bestaande website, met een database, kan makkelijk worden verwerkt in het programma. In veel gevallen hoeft de informatie daardoor niet opnieuw ingevoerd te worden, maar kan direct worden overgenomen in onze applicatie.

•  
Intuïtieve interface
Presentaties gemaakt met ons programma zijn zo overzichtelijk dat iedereen er direct en zonder hulp mee aan de slag kan. Hierdoor zullen gebruikers er met plezier mee werken.

•  
Presentatiemodus
Het programma is zo in te stellen dat er een serie vooraf gekozen hotspots getoond wordt, zoals bij een diapresentatie. Zo creëert u een dynamische wandeling door uw product.

•  
Handleidingmodus
Dit is een combinatie van een menustructuur met hotspots en de presentatiemodus. De hotspots verwijzen naar alle relevante onderdelen. Met behulp van de presentatiemodus worden daarna de verschillende stappen van het gebruik van uw product getoond en met tekst ondersteund..

•  
Gebruik als website
De applicatie kan worden ingezet als basis voor een website of als onderdeel hiervan.