Meer


Interactive Picture

020 - 820.83.56

mail »


contactpagina

 

Interactieve Showroom

De interactieve showroom is ontwikkeld als productpresentatie-gereedschap voor bouwmaterialen. Met het programma is het mogelijk de buitenkant van een huis in 3D te presenteren.

Nadat er een type huis is gekozen kunnen steensorteringen en voegkleuren worden aangepast naar de wens van een klant. Ook kunnen er verschillende dakbedekkingen worden toegepast en kunnen kozijnen, dakranden, deuren, gevelbekleding e.d. worden voorzien van andere kleuren. Het is ook mogelijk het uiteindelijke resultaat te printen samen met een stuklijst van de gekozen materialen.

Het programma is voorzien van een CMS systeem waarmee nieuwe steensorteringen kunnen worden toegevoegd. Deze worden opgeslagen als textures voor het 3D model. Als extra kunnen deze textures worden gemaild naar geïnteresseerden (bijv. architecten) die deze dan weer kunnen inzetten bij het ontwikkelen van artist impressies.


CMS voor grafisch ontwerpers

Speciaal voor grafisch ontwerpers hebben we dit CMS ontwikkeld. Het is een zeer gebruiksvriendelijk CMS waarbij de gebruiker nauwelijks instructie behoeft.

Het CMS is met name geschikt voor bovengenoemde doelgroep omdat het onder andere de mogelijkheid heeft foto-formaten (afmetingen) binnen een ontwerp op te slaan en een nieuwe uitsnede, in het juiste formaat, aangeeft bij het vervangen van afbeeldingen. Verder worden flash-fonts en flash movies ondersteund.

Het CMS is zelf ook in flash geschreven waardoor pagina's en modules door middel van drag & drop te verplaatsen en te bewerken zijn.